Mijn favorieten 

Leuk! neemt jouw koper serieus... en dat werkt twee kanten op

Verkoop je je huis via ons? Dan nemen we jou uiteraard serieus, en de kijkers van je huis ook. We zijn open en eerlijk als er terecht vragen zijn.
Transparant over de waarde en hoe lang het te koop staat. Dat werkt door in betere gesprekken en een betere prijs. Wij geloven niet in druk zetten of onderhandelingstactiek:
wel in echt contact met mensen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je huis gevonden wordt. We zijn vier dagen per week zelfs tot 8 uur open:
gewoon, omdat we weten dat mensen dan op Funda kijken. Dat geeft kopers meer tijd én ons ook. Om door te vragen, uit nieuwsgierigheid naar wat ze écht willen.
De meeste mensen die bij ons hun woning verkopen, hebben hun huis eerst bij ons gekocht. Da’s niet zomaar leuk, dat zegt eigenlijk alles.


 
 

 

geen verkoop? Geen kosten. Da’s ook leuk!

Wil je zelf ontdekken hoe leuk! jouw huis verkoopt? Bij leuk! makelaars betaal je alleen als we je huis verkopen. Haal je je huis zelf uit verkoop, dan houden wij het nog steeds leuk:
dat kan gewoon zonder intrekkingskosten. Wil je meer weten? Bel gewoon eens, dan leggen we uit waarom wij dat durven te beloven. 
 
 

daarom ga je naar leuk! makelaars:

 

eerlijk...

Vanuit jouw persoonlijke situatie gaan we op zoek naar de beste hypotheek.

echt...

Wij werken samen met vrijwel alle Nederlandse banken en verzekeraars en ontvangen daarvoor geen provisie.

professioneel...

Je krijgt vooraf precies te horen wat je betaalt voor het advies.
 


 
 

 

wij zijn blij met klanten en zij met ons!

Leuk! makelaars wil altijd open en transparant zijn. Ook in onze klantbeoordelingen. Maken we waar wat beloven? Dat kun je het best aan onze klanten vragen.
Na iedere transactie vragen wij kopers of verkopers deel te nemen aan het klanttevredenheidsonderzoek. Mogen we er trots op zijn dat we gemiddeld een 8,7 scoren?