Mijn favorieten

Aankoop 

leuk! helpt je bij het vinden, onderhandelen en kopen van je droomhuis...

leuk! helpt je bij het vinden, onderhandelen en kopen van je droomhuis. Dromen over je nieuwe huis is leuk. Neem de tijd en geniet ervan!
Dat klinkt je misschien gek in de oren in een markt die soms zo onder druk staat. En toch kan het. Dat bewijzen wij graag als jouw aankoopmakelaar.
Zo graag als jij je droomhuis wilt kopen, zo graag wil de verkoper een eerlijke prijs. Laat je dus niet gek maken. Opbieden tegen andere kijkers, beslissen met harde deadlines,
da’s voor niemand leuk. Wij zetten onze positie allereerst in om voor jou tijd en rust te creëren. Omdat we vooraf al weten wat jouw wensen en grenzen zijn, loop je geen kansen mis.
Je krijgt wel de ruimte om kritisch te zijn of de woning wel echt goed voelt. Wij proberen er ook bij te zijn als je gaat kijken.
En voel je kriebels… dan voeren wij de onderhandelingen voor een eerlijke prijs.


 


 

daarom schakel je leuk! makelaars in als aankoopmakelaar:

 

begeleiding...

leuk! haalt de druk uit de huizenjacht en helpt je om in alle rust de juiste woning te vinden.
 

deskundig...

leuk! beoordeelt je woning op waarde en helpt je een goed en eerlijk bod uit te brengen.
 

zakelijk...

leuk! onderhandelt de beste prijs voor je en verzorgt de juridische afhandeling. Da’s leuk en gemakkelijk.
 


 


 

objectieve ogen

Als het enigszins lukt gaan we mee naar bezichtigingen. Terwijl jij verliefd mag worden op je nieuwe huis, houden wij het hoofd koel en bekijken wij de staat van de woning kritisch. We onderhandelen rustig over een eerlijke prijs. We benaderen de woning en het onderhandelingsproces met een puur objectieve en professionele blik. Bij de afronding zorgen wij dat het contract klopt en afspraken worden nagekomen: wij voeren zelfs de laatste inspecties uit vóórdat je tekent bij de notaris.