Mijn favorieten

Verhuur 

Huren of verhuren gaat bij leuk! een stapje verder

Wil je je eigen huis of een ander huis verhuren? Verhuur kan om meerdere redenen een interessante, stabiele bron van inkomsten betekenen. Als je huis al een tijdje te koop staat.
Omdat je tijdelijk in het buitenland werkt. Of natuurlijk gewoon als zakelijke investering. Verhuren doe je om geld te verdienen en dus wil je niet te veel kwijt te zijn aan kosten of beheer.
Je wilt leegstand voorkomen en erop vertrouwen dat het goed wordt beheerd. leuk! makelaars kent de markt, adviseert en helpt bij het vinden van huurder(s).
Van het papierwerk tot professioneel onderhoud. Wat jouw vraag of situatie ook is, in de regio Gorinchem verhuur je je huis bij ons zonder omkijken.
Da’s leuk en zorgt onder aan de streep voor een beter rendement.


 


 

daarom kies je voor leuk! makelaars:

 

regionaal

leuk! kent de markt in de regio Gorinchem: wij helpen bij het vinden van huurders, onder meer via Funda.
 

verhuur

specialisten


leuk! heeft eigen specialisten in huis, met kennis van alles wat erbij komt kijken, inclusief onderhoud en expoitatie.
 

beheer

Tijdens de verhuur kunnen we het gehele beheer van het vastgoed volledig uit handen nemen.
 


 
 
 

verhuur

Verhuur kan om meerdere redenen een interessante, stabiele bron van inkomsten betekenen. Als je huis al een tijdje te koop staat. Of omdat je tijdelijk in het buitenland werkt. Of natuurlijk gewoon als zakelijke investering. Verhuren doe je om geld te verdienen en dus wil je niet te veel kwijt te zijn aan kosten of beheer. Je wilt leegstand voorkomen en erop vertrouwen dat het goed wordt beheerd. leuk! makelaars kent de markt, adviseert en helpt bij het vinden van huurder(s). Van het papierwerk tot professioneel onderhoud en financieel beheer.
   
 

 
 
 
 
 

onze meerwaarde als verhuurmakelaar

Wij verhuren woningen voor woningbouwverenigingen, beleggers en particulieren. We nemen de zorgen en alle rompslomp uit handen. De huurder screenen we door middel van de NVM-woontoets en we zorgen dat de woning zo verhuurd wordt dat het voor iedereen leuk is en blijft.