Mijn favorieten 

leuk! zoekt kopers die jouw huis helemaal leuk vinden...

Je huis verkopen? Dan gaan we hard voor je op zoek naar kopers die jouw huis écht leuk vinden. Mensen die dus ook sneller ‘ja’ zeggen tegen de vraagprijs.
Of zelfs meer bieden. Daarom zetten wij in op de beste presentatie die we kunnen maken. Onze eigen fotografe Claudia komt langs en neemt hier echt de tijd voor. Is het licht niet goed?
Dan komt ze gewoon nog een keer terug. Voor de beste indruk maken we 360 graden-foto’s en een video. De tekst schrijven we in gewone, leesbare taal.
Zo praten we ook als mensen bellen, of komen kijken naar je huis. Ons belangrijkste tool is en blijft het goede contact met kopers. Door echte interesse en door eerlijk te zijn,
krijg jij meer enthousiaste kijkers. Da’s om te beginnen veel leuker en uiteindelijk toch waar het om draait!


   

om enthousiaste kijkers te vinden zetten wij de volgende online en offline marketingtools in:

 

online...

Website-presentatie, mooie positie en presentatie op Funda, social media, betaalde Facebook advertentie.

offline...

Een professionele brochure in fijne woorden, een buurtmailing en advertenties in lokale media.

woning zelf...

Advies woningstyling, een mooie, eerlijke reportage, een sprekende woningvideo en extra promotie Open Huis.
 
 
 


 

onze resultaten zeggen eigenlijk genoeg

Bij leuk! makelaars werken wij er keihard aan om voor elke koper het juiste huis te vinden. En voor elk huis de juiste koper. Dat zie je terug in onze resultaten: Van de 934 woningen die afgelopen jaar door de 9 makelaars in de gemeente Gorinchem werden verkocht, verkochten wij zo’n 23% (211 woningen). De gemiddelde vraagprijs van alle woningen lag rond de € 272.500,-. De woningen werden bij ons gemiddeld € 500,- boven de vraagprijs verkocht, bij de andere makelaars bijna € 5.500,- eronder. Terwijl onze gemiddelde vraagprijs zelfs een fractie hoger lag! Daarnaast verkochten wij gemiddeld binnen 53 dagen, de andere makelaars pas na 153 dagen. Kortom: ‘onze’ woningen werden 100 dagen eerder verkocht, tegen een 3,5% hogere prijs per m2! (peildatum mei 2018).
 

 


 

geen verkoop? Geen kosten. Da’s ook leuk!

Wil je zelf ontdekken hoe leuk! jouw huis verkoopt? Bij leuk! makelaars betaal je alleen als we je huis verkopen. Haal je je huis zelf uit verkoop, dan houden wij het nog steeds leuk:
dat kan gewoon zonder intrekkingskosten. Wil je meer weten? Bel gewoon eens, dan leggen we uit waarom wij dat durven te beloven.  

online volgen wat we doen

Wij vinden het belangrijk om zo helder en transparant mogelijk te zijn. In alles wat we doen! Vind je het leuk om te volgen wat wij allemaal doen om je huis te verkopen?
Je kunt online volgen wat wij doen om jouw huis onder de aandacht te brengen. We leggen het je graag uit, maak gewoon eens een afspraak!