Gorinchem – Monoliet – Rapier 11

leuk! voor jou?

‘Eigenlijk is het een kwestie van boetseren’.

Dat zegt architect Bas van Egmond van NotaBene Architectuur over zijn ontwerp van de Monoliet. Trots is hij op de uiteindelijke vorm en grilligheid van de Monoliet. Hij kijkt er naar uit om samen met de koper ‘zijn’ Monoliet definitief te maken. ‘Ik zie dit ontwerp echt als een prototype, een stevige basis voor het eindontwerp. Maar het is aan de koper om er samen met mij zijn huis van te maken.’

Op één van de mooiste locaties in Hoog Dalem heb jij de mogelijkheid om samen met de architect een villa te creëren welke opvalt door haar moderne architectuur en zijn volume. Het perceel grenst grotendeels aan het groene park, waardoor de zichtlijnen perfect zijn en de achtertuin als oneindig voelt! Met een kavel van bijna 700 m2 ervaar je dus zowel binnen als buiten enorm veel ruimte. Vergeet daarbij niet de rust en privacy die je hier ervaart! Dat de plek perfect is, staat buiten kijf.

Aan de buitenkant wordt de villa rauw en afwijkend in de positieve zin van het woord. Door zijn bijzondere vorm en materiaalkeuze vormt het een solide geheel. Binnen wordt je overrompeld door de hoeveelheid licht en ruimte (meer dan 1000 m³!). Dit gevoel wordt versterkt door onder meer de open verbindingen en een hoek van glas, welke naast veel inkomend daglicht ook zorgt voor een geweldig uitzicht over de tuin.

NotaBene Architectuur is niet de enige die voor deze bijzondere kavel aan het ontwerpen is geslagen. Ook Brand | BBA Architecten en Van der Padt & Partners Architecten hebben ieder een eigen interpretatie aan de Monoliet gegeven. Past hun ontwerp beter bij jouw wensen? Wat fijn en geen enkel probleem! Alle drie de ontwerpen zijn namelijk mogelijk als uitgangspunt op deze kavel. Kijk dus vooral ook eens naar de impressies van de andere Monolieten.

Hoe de Monoliet er uiteindelijk uit komt te zien, bepaal jij als koper! Er is alle ruimte om jouw woonwensen te verwezenlijken. Kies ervoor om in gesprek te gaan met de architect van het door jou gekozen basisontwerp en creëer samen jouw ideale droomvilla. Want ondanks dat het ontwerp al tot in detail is uitgewerkt, biedt het nog alle ruimte om eigen ideeën en wensen te verwezenlijken. Vind je de ontwerpen prachtig, maar heb je liever minder woonmeters? Dan kan de villa ook in een bescheidener variant uitgevoerd worden. Op deze manier staat er straks een zeer unieke, in het oog springende Monoliet, op één van de meest prominente zichtlijnen van Hoog Dalem. Exclusief ontworpen voor én door jou!

Kortom; jij kiest de locatie, het ontwerp en gaat met de desbetreffende architect in gesprek om er helemaal jouw thuis van te maken.

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 1.400.000,-
Status
Ingetrokken
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Villa
Subtype woning
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Ligging
Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Indeling
Woonoppervlakte
285 m2
Inhoud
1.050 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Totale oppervlakte
0 m2
Bergruimte
Parkeren
Parkeercapaciteit
2
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Daktype
Samengesteld dak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
Inschrijven