Gorinchem – Rijwoning 5.7 meter | bnr. 462

leuk! voor jou?

Goed nieuws
Deze rijwoning heeft als groot voordeel dat ze is voorzien van een uitbouw van 2,5 meter en een luxe keuken ter waarde van €12.500,-. Hallo extra ruimte, hallo extra luxe!

Statig wonen aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland?
In de nieuwe, groene wijk Hoog Dalem sta je midden in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park zie je een duidelijke knipoog naar de geschiedenis.

Riante leefruimte
Deze woning is met haar 154² zeer ruim en dit komt mede doordat de woning zowel op de begane grond als op de verdieping 60 centimeter langer is dan de standaard. Dit betekent nóg meer leefruimte, comfort en eindeloze mogelijkheden om jouw droomhuis vorm te geven. Bovendien is de woning aan de achterzijde al standaard 1,2 meter uitgebouwd waardoor de living heerlijk ruim aanvoelt.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een riante badkamer. Kies je hier voor de standaard indeling of ga je voor een badkamer met een luxe hotel chique uitstraling? We bespreken graag de mogelijkheden met je. De zolder is een open ruimte die zich vrij laat indelen. Al een idee wat jij hiermee zou doen?

Rustige ligging met uniek uitzicht
De achtertuin ligt op het oosten. Je hebt hier alle ruimte om te ontspannen en te genieten van de zon. Mocht de zon
’s avonds uit de tuin verdwijnen, dan schuif je op naar de voorzijde. Geniet hier met een drankje van het prachtige uitzicht over het park.
Parkeren kan gemakkelijk op het parkeerhofje achter de woning. Wonen aan de Bandelier is wonen in een rustig straatje waar alleen bestemmingsverkeer komt en hiervandaan wandelt je zo het park in.

Duurzaam en energiezuinig
Een perfecte klimaatbeheersing kan natuurlijk niet ontbreken en wordt dan ook verzorgd door de warmtepomp installatie. In de winter wordt er verwarmd middels vloerverwarming. In de zomer wordt het water in de leidingen van de vloerverwarming gekoeld, waardoor je woning gelijkmatig heerlijk wordt gekoeld. In alle vloeren van de 3 woonlagen wordt dit systeem toegepast. Uiteraard zijn er ook zonnepanelen aanwezig en is het huis voorzien van een warmte terugwin installatie.

Lees je hier al diverse, voor jou belangrijke, voorwaarden voor jouw nieuwe woning? Dan past deze hoekwoning met speelse topgevel misschien wel bij jou. Daar komt nog bij dat het duurzaam en gasloos is. Oftewel, helemaal klaar voor de toekomst. In de genoemde koopsom is een warmtesysteem opgenomen welke je huurt. Er is ook een mogelijkheid deze te kopen.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de makelaarskantoren!

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 463.825,-
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Subtype woning
Tussenwoning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte
154 m2
Inhoud
569 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Bergruimte
Soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Totaal aantal
1
Parkeren
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Daktype
Zadeldak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Dakraam, Zonnepanelen, Balansventilatie
Inschrijven