Gorinchem – Tweekapper 6.0 meter | bnr. 407

leuk! voor jou?

Goed nieuws! De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang en komende zomer kun je al de sleutel in ontvangst nemen.

Bij deze woning zijn er al verschillende extra’s toegevoegd om jouw woongenot te vergroten zoals het opwaarderen van de temperatuur op de 2e verdieping, geen bovenlichten bij de binnendeuren en een buitenkraan aan de achtergevel. Ideaal!

Zoek je iets unieks en wil je groen wonen aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland? In de nieuwe, waterrijke wijk Hoog Dalem sta je midden in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park zie je een duidelijke knipoog naar de geschiedenis.

Op zoek naar ruimte en een weids uitzicht? Deze twee-onder-één-kapwoning aan het water biedt het! Hier geniet je zomers vanaf de eerste zonnestraal in de morgen, totdat hij ’s avonds ondergaat! Op je loungeset op het terras of op de vlonder aan het water. Wat wil je nog meer?

Naast een geweldige ligging heeft ook het huis van binnen je veel te bieden. Laat je verrassen door de chique hal met toegang tot de woonkamer en de leefkeuken. Wat een warm welkom!
De woning heeft een woonoppervlakte van circa 168m². Dit brengt jou een heerlijke leefkeuken en een fijne living waar je vanaf de bank uitkijkt op het water. Boven tref je 3 riante slaapkamers, een groter badkamer, separaat 2e toilet en een zolder met de mogelijkheid voor nog meer (slaap-)kamers. Parkeren voor 2 auto’s is voorzien op je eigen grond en wordt er standaard een loze leiding voor het opladen van de elektrische auto gelegd.

Een perfecte klimaatbeheersing kan natuurlijk niet ontbreken en wordt dan ook verzorgd door de warmtepomp installatie. In de winter wordt er verwarmd middels vloerverwarming. In de zomer wordt het water in de leidingen van de vloerverwarming gekoeld, waardoor je woning gelijkmatig heerlijk wordt gekoeld. In alle vloeren van de 3 woonlagen wordt dit systeem toegepast. In de genoemde koopsom is een warmtesysteem opgenomen welke je huurt. Er is ook een mogelijkheid deze te kopen.

Lees je hier al diverse, voor jou belangrijke, voorwaarden voor jouw nieuwe woning? Dan past deze tweekapper misschien wel bij jou. Daar komt nog bij dat het duurzaam en gasloos is én voorzien van zonnepanelen. Oftewel, helemaal klaar voor de toekomst.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de makelaarskantoren!

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 621.115,-
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Subtype woning
Twee onder één kapwoning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte
168 m2
Inhoud
666 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Bergruimte
Soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatievormen
Geen isolatie
Totaal aantal
1
Parkeren
Parkeercapaciteit
2
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Daktype
Samengesteld dak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnepanelen, Balansventilatie
Inschrijven