Gorinchem – Vrijstaande woning | bnr. 468

leuk! voor jou?

Goed nieuws! De bouwwerkzaamheden voor deze woning starten begin 2024.

Bij deze vrijstaande woning zijn er al verschillende extra’s toegevoegd om jouw woongenot te vergroten, zoals palen voor een toekomstige uitbouw, het opwaarderen van de temperatuur op de 2e verdieping, geen bovenlichten bij de binnendeuren en een buitenkraan aan de achtergevel. Ideaal!

Zoek je iets unieks en wil je groen wonen aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland? In de nieuwe, waterrijke wijk Hoog Dalem sta je midden in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park zie je een duidelijke knipoog naar de geschiedenis.

Op zoek naar ruimte en een weids uitzicht? Laat dan je licht eens schijnen over deze vrijstaande woning op een ruime kavel van circa 459m²! De ligging is prachtig met zowel een achtertuin als de zijtuin grenzend aan het park. Wat een rust om je heen! Tel daar de zuid ligging bij op en je bent spontaan verliefd op deze plek. Niets in de buurt wat jouw zonlicht kan belemmeren, hier geniet je van de zon totdat hij ondergaat!

Buitenruimte dus top, maar binnen zeker niet minder! De woning heeft maar liefst een woonoppervlakte van circa 173 m². Dit brengt jou een heerlijke leefkeuken, ruime living, 3 riante slaapkamers, een grote badkamer, separaat 2e toilet en een zolder met de mogelijkheid voor nog meer (slaap-)kamers. De erker in de zijgevel, welke doorloopt tot aan de zolder, geeft naast extra woonruimte ook nog eens een luxe uitstraling aan de woning.

Parkeren voor 2 auto’s is voorzien op je eigen kavel. Daarnaast beschik je over een berging met een extra verdieping naast je huis. Aan opbergruimte geen gebrek!

En als kers op de taart is je huis ook nog eens heel duurzaam, gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp en zonnepanelen! Hier ben je klaar voor de toekomst. In de genoemde koopsom is een warmtesysteem opgenomen welke je huurt. Er is ook een mogelijkheid deze te kopen.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de makelaarskantoren!

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 842.650,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Herenhuis
Subtype woning
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Ligging
Aan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Indeling
Woonoppervlakte
173 m2
Inhoud
689 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Totale oppervlakte
0 m2
Bergruimte
Soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatievormen
Geen isolatie
Totaal aantal
1
Parkeren
Parkeercapaciteit
2
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Daktype
Samengesteld dak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnepanelen, Balansventilatie
Inschrijven