Gorinchem – De Linde – Het Lint – Hoog Dalem | Twee-onder-één-kap-woningen

leuk! voor jou?

NIEUWSGIERIG? JE BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS DE OPEN HUIZENDAG OP 1 APRIL!
Kom gezellig langs voor meer informatie, een hapje en drankje op de Nieuwbouwmarkt in de V&D Traverse van leuk! makelaars of op het Nieuwbouw Event bij Van der Brugge Makelaardij kantoor Gorinchem. De deuren van onze kantoren staan voor je open tussen 10 en 15 uur.

Goed nieuws! De bouw van fase 1 start deze zomer en de geschakelde twee-onder-één-kapwoningen van fase 2 worden extra ruim en luxe.

Aan de ene zijde gelegen aan het water en aan de andere kant vind je het mooie park van Hoog Dalem. Wonen in De Linde betekent heerlijk buitenleven! Met bijzonder grote tuinen en het park naast de deur word je verleid om op avontuur te gaan.
Elk huis heeft een eigen gezicht en elk straatje oogt net weer even anders. Voor welk huis je ook kiest, altijd geniet je van wonen in de sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en dat heerlijk dicht bij het winkelcentrum van Hoog Dalem. Stel je je eens voor dat straks de bomen volwassen zijn, de hagen overal groen kleuren en tuinen volgroeid zijn. Dit wordt écht heel bijzonder.

Wil jij wonen in een ruime twee-onder-een-kapwoning, al dan niet geschakeld, waarvan de grootte varieert tussen de 168 en 184 m²? Eindelijk je droomkeuken kunnen waarmaken? Een woning gebouwd met speelse elementen en met 1 of 2 parkeerplaatsen op je eigen oprit? Laat dan je licht eens schijnen over de twee-onder-een-kapwoningen in De Linde. Ze zijn heel duurzaam, gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen! Hier ben je klaar voor de toekomst.

De geschakelde twee-onder-één-kapwoningen hebben als groot voordeel dat ze standaard al worden voorzien van een uitbouw van 1,2 meter en een luxe keuken ter waarde van €13.915,-. Hallo extra ruimte, hallo extra luxe!

In de genoemde koopsom is een warmtesysteem opgenomen welke je huurt. Er is ook een mogelijkheid deze te kopen.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de makelaarskantoren!

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Geschakelde twee-onder-een-kapwoning

€ 562.500,- tot € 605.000,-

Twee-onder-een-kapwoning 6.0 meter

€ 615.000,- tot € 715.000,-

Twee-onder-een-kapwoning 5.7 meter

€ 625.000,- tot € 625.000,-

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
projectnaam
De Linde - Het Lint - Hoog Dalem | Twee-onder-één-kap-woningen
Bouw
Aantal bouwtypes
44
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
168 m2 t/m 184 m2
Perceeloppervlakte
234 m2 t/m 437 m2
Inhoud
647 m3 t/m 745 m3
Inschrijven