Gorinchem – De Linde – Het Lint – Hoog Dalem | Vrijstaande woningen

leuk! voor jou?

Goed nieuws! De bouwwerkzaamheden voor fase 1 zijn in volle gang en je kunt komende zomer al de sleutel in ontvangst nemen.

Statig wonen aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland? In de nieuwe, groene wijk Hoog Dalem sta je midden in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park zie je een duidelijke knipoog naar de geschiedenis.

Enerzijds gelegen aan het water en aan de andere kant aan het mooie park. Wonen in De Linde betekent heerlijk buitenleven! Met bijzonder grote tuinen en het park naast de deur word je verleid om op avontuur te gaan.

Elk huis heeft een eigen gezicht en elke straat oogt net weer even anders. Voor welk huis je ook kiest, altijd geniet je van wonen in de sfeer van de Hollandse Waterlinie en dat heerlijk dicht bij het winkelcentrum van Hoog Dalem. Stel je je eens voor dat straks de bomen volwassen zijn, de hagen overal groen kleuren en tuinen volgroeid zijn… Dit wordt écht heel bijzonder.

Zie jij jezelf wonen in een vrijstaande woning op een unieke locatie met enorm veel ruimte zowel binnen als buiten? Laat dan je licht eens schijnen over de woningen in Linde. Ze liggen op de mooiste plekjes aan het water en het park op riante kavels met ieder hun eigen identiteit.

En als kers op de taart worden de woningen ook nog eens heel duurzaam, gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp en zonnepanelen! Hier ben je klaar voor de toekomst.

In de genoemde koopsom is een warmtesysteem opgenomen welke je huurt. Er is ook een mogelijkheid deze te kopen.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de makelaarskantoren!

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 775.000,- t/m € 880.664,-
projectnaam
De Linde - Het Lint - Hoog Dalem | Vrijstaande woningen
Bouw
Aantal bouwtypes
7
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
173 m2 t/m 187 m2
Perceeloppervlakte
421 m2 t/m 513 m2
Inhoud
689 m3 t/m 739 m3
Inschrijven