Gorinchem – Hoog Dalem – De Kwartiermeester

leuk! voor jou?

DE WONINGEN VAN FASE 1 ZIJN VERKOCHT, KIJK SNEL BIJ FASE 2 WAT ER BESCHIKBAAR IS.

De Kwartiermeester: hier voel je je thuis!

Aan de Laag Dalemseweg komen twee vrijstaande villa’s en een riante twee-onder-een-kap. De woningen met een dorpse uitstraling worden gekenmerkt door de vertrouwde jaren ’30 architectuur in combinatie met een unieke, eigentijdse uitstraling. Naast een prachtige ligging hebben de woningen nog veel meer te bieden…

Voel je thuis door de ruimte en vele keuzemogelijkheden
Door veel variëteit aan te brengen, worden de woningen uniek in grootte en uitstraling. Denk aan speelse dwarskappen en mansarde daken, spannende raampartijen en fraai gedetailleerd metselwerk. Bovendien wordt er alle ruimte gegeven om De Kwartiermeester helemaal naar je eigen zin te maken. Dus wens je een werkplek aan huis of een masterbedroom met walk-in closet? Of het nu gaat om de indeling van de etages of dat je aan de voorzijde gaat koken en de living aan de achterzijde maakt, of vice versa. Het kan allemaal! Dus laat je fantasie de vrije loop en bepaal samen met de aannemer en de architect hoe jij het in wilt delen, zodat jij je direct ‘thuis’ voelt.

Voel je thuis in een energiezuinige woning
Natuurlijk is de woning voorzien van alle hedendaagse technieken. Zo is de woning gasloos en voorzien van een eigen aardwarmtepomp. Er komt vloerverwarming en -koeling, een geavanceerd ventilatiesysteem en uiteraard komen er zonnepanelen op het dak. Naast een goed leefklimaat zijn hierdoor je energiekosten nagenoeg nihil. Lekker qua comfort, goed voor het milieu én je portemonnee!

Voel je thuis en geniet van een vrij uitzicht
Aan de achterzijde ervaar je een heerlijk gevoel van vrijheid. Vanuit de tuin kijk je uit over de aangrenzende watergang en het groene park erachter. Door de ligging op het zuiden geniet je hier vrijwel de gehele dag van het zonnetje.
Door te kiezen voor veel variatie qua bomen en planten heeft de wijk nu al een hele groene uitstraling. En dat helpt enorm bij je snel thuisvoelen op een nieuwe plek.

Voel je thuis door de centrale locatie
Door de ligging aan het begin van Hoog Dalem woon je dichtbij alle sociale en commerciële voorzieningen die de wijk rijk is. Winkels, basisscholen, kinderopvang, sport… alles bereik je met een paar minuten lopen/fietsen! Op de fiets sta je binnen 10 minuten in de Gorinchemse binnenstad. Bovendien ben je vanaf deze locatie binnen no-time op de snelwegen A15 en A27.

Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen? Dan heten we je welkom in de Kwartiermeester!
Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 700.000,- t/m € 925.000,-
projectnaam
Hoog Dalem - De Kwartiermeester
Bouw
Aantal bouwtypes
4
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
158 m2 t/m 188 m2
Perceeloppervlakte
410 m2 t/m 635 m2
Inhoud
623 m3 t/m 750 m3
Inschrijven