Gorinchem – Monoliet – Het Lint

leuk! voor jou?

Kies je Locatie | Maak een keuze tussen de Architecten | Bespreek jouw Ideeën en Wensen | Creëer samen jouw (levensloopbestendige) Droomvilla

De Monoliet: ware eyecatchers op de mooiste kavels van Hoog Dalem!

Drie architectonisch markante villa’s die op unieke locaties in Het Lint van Hoog Dalem gaan komen. Monolieten zijn fraaie woningen die verwijzen naar de Hollandse Waterlinie, een knipoog naar het verleden. Ze onderscheiden zich door hun uitstraling, vormgeving en kleur. De woningen zijn robuust, veelvormig met stoere metselwerken gevels en strakke detaillering. De Monolieten staan prominent in het landschap en zijn vanuit de weidse omgeving zichtbaar.

Voor dit project zijn drie architecten aan het werk gegaan om een ontwerp te maken. Deze architecten hebben alle drie een eigen interpretatie van een Monoliet gemaakt. Het resultaat zijn vijf verschillende versies die één ding gemeen hebben; een opvallende en moderne architectuur en binnen bieden ze naast heel veel ruimte (meer dan 1000 m³!), ook enorm veel comfort.

Vind je het ontwerp prachtig, maar heb je liever minder woonmeters? Dan kan de villa ook in een bescheidener variant uitgevoerd worden. Of heb je behoefte aan alle voorzieningen voor een levensloopbestendige woning op de begane grond zodat je voor altijd kunt blijven genieten van je unieke thuis? Ook dit is mogelijk.

Hoe de Monoliet er uiteindelijk uit komt te zien, bepaal jij als koper! Er is alle ruimte om jouw woonwensen te verwezenlijken en in gesprek te gaan met één van de drie architecten. Ook dit maakt het project zo bijzonder. Jij kiest de locatie, het basisontwerp wat jouw hart sneller laat kloppen en gaat dan met de desbetreffende architect om de tafel om er helemaal jouw villa van te maken. Op deze manier komen er zeer unieke, in het oog springende Monolieten. En dat op de meest prominente zichtlijnen van Hoog Dalem!

Ben jij op zoek naar iets écht bijzonders en wil je meer weten over deze drie unieke kavels en de exclusieve ontwerpen van de architecten?
Bel of mail ons en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 1.160.000,- t/m € 1.420.000,-
projectnaam
Monoliet - Het Lint
Bouw
Aantal bouwtypes
5
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
183 m2 t/m 285 m2
Perceeloppervlakte
681 m2 t/m 700 m2
Inhoud
780 m3 t/m 1.060 m3
Inschrijven