Mijn favorieten

Onze medewerkers


 

leuk! makelaars

Luuk Ophoff
Luuk Ophoff
NVM makelaar
In 2002 openden Arjan en Luuk de deur van ons kantoor, toen nog Woonaccent Gorinchem. Voordat Luuk makelaar werd is hij 10 jaar timmerman geweest en voorman in de bouw. Na het behalen van zijn aannemersdiploma is hij begonnen aan de makelaardij. Het blijft bijzonder betrokken te worden bij grote beslissingen in iemands leven: Kopers die op zoek zijn naar (woon) geluk. Hij is zelf een gelukkig mens met ‘zijn drie dames’ thuis. Iedere dag heeft 24 uur. Die mogen op van Luuk, en dat lukt ook altijd. Hij komt helemaal tot rust op de racefiets, liefst urenlang en in de hitte in de bergen in Frankrijk of Italië.
Jaqueline Boerman
Jaqueline Boerman
NVM makelaar | taxateur
Jaqueline is sinds 2004 een vaste waarde op ons kantoor. Jaqueline is NVM makelaar/taxateur o.g. met een flinke dosis ervaring en een brede persoonlijke interesse. Ze geniet van tevreden klanten, golf, skiën, een wijntje met man en vrienden, haar geweldige kinderen en kleinkinderen. Ze weet als persoonlijk adviseur in de bestaande bouw goed wat ze wil, maar privé ook: zoals saxofoon spelen in een band en buitengewoon ambtenaar worden van de burgerlijke stand. In haar volgende leven wil ze Maxima worden. In dit leven wil ze de beste versie van zichzelf blijven. En de Staatsloterij winnen.
Martin van der Spek
Martin van der Spek
Adviseur Wonen
Martin is gespecialiseerd in de verkoop van bestaande bouw. Hij werkt sinds 2009 bij leuk! makelaars. Wensen waar kunnen maken, daar doet hij het voor. In zijn werk houdt hij vooral van de afwisseling en het omgaan met mensen. Alleen mensen die drammen, daar heeft hij een hekel aan. Geen stress, dan komt het goed – dat is meer zijn stijl. Privé vindt hij niets belangrijker dan zijn kinderen. En zijn partner natuurlijk: zijn idee van ontspanning is met een kleedje en flesje wijn samen neer te strijken op een strandje langs de rivier...
Esther Brouwer
Esther Brouwer
Adviseur Wonen
Esther is onze enthousiaste adviseur wonen. Ze neemt woningen op, zet alles op Funda en verzorgt bezichtigingen. Ze houdt van de omgang met mensen, vooral omdat iedereen een eigen verhaal heeft. Ze probeert altijd het plezier erin te houden, dingen te doen die haar blij maken. Een gezellig terrasje, in huis of de tuin 'rommelen', uitgebreid lunchen, spontane momenten met familie en vrienden of een stedentrip met haar man Robert en zoontje Vik. Genieten zit voor Esther ook in de kleine dingen: voor een warme reuze stroopwafel mag je haar zelfs wakker maken!
Nathalie Versluis
Nathalie Versluis
Adviseur Wonen
Van stagiaire via zaterdag-/ en vakantiekracht naar een vaste baan: Nathalie werkte hier al een tijdje toen ze in 2015 fulltime aan de slag ging als adviseur wonen. Het leukste aan haar werk vindt ze het contact met mensen en de grote diversiteit wat het werk met zich meebrengt: geen dag is hetzelfde! Ze beseft dat mensen op het moment van kopen of verkopen een grote verandering meemaken. Tijdens deze verandering vindt ze het fijn om mensen te kunnen adviseren en vooral te ontzorgen in wat er op hun af komt. Verder probeert ze vooral te genieten en dankbaar te zijn voor wat ze heeft. Ze brengt graag tijd door met haar vriend, houdt van een grote wandeling en drinkt graag een wijntje met haar vriendinnen.
Mariska Libretto
Mariska Libretto
Assistent Wonen
Wil je een afspraak maken voor een bezichtiging, waardebepaling of hypotheekadvies? Dan krijg je al snel Mariska aan de telefoon. Mariska is onze assistent wonen. Het leukst aan het werk vindt ze het contact met klanten. Ze vindt het dan ook fijn om te horen, als klanten zeggen dat zij de ontvangst op kantoor als prettig ervaren. Ze organiseert alles graag goed en kan er zich aan ergeren als mensen spullen achter zich laten slingeren. Aan de andere kant gelooft ze in leven en laten leven. Privé ontspant ze door TV te kijken, tuinieren, wat te drinken met vriend(inn)en of gewoon lekker niks doen.
Jolanda Notebaart
Jolanda Notebaart
Office Manager
Als office manager geniet Jolanda ervan overzicht te houden in een hectische omgeving. Ze houdt van intensief klantcontact en wil ervoor zorgen dat een klant zich gezien en gehoord voelt. Ze is sinds 2008 in dienst bij leuk!. Jolanda heeft bewondering voor mensen die zichzelf durven te zijn en hun eigen koers varen. Ze houdt van lezen, gitaar spelen, schilderen, buiten zijn in de natuur en reizen. Haar grote droom is een tijd in het buitenland wonen en reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland.
Marije Dijkgraaf
Marije Dijkgraaf
Kandidaat Makelaar
Marije werkt al sinds 2008 bij leuk! Ze startte op de woensdagen en zaterdagen, studeerde af bij ons en ging vervolgens aan de slag in de binnendienst. Inmiddels is ze kandidaat makelaar. Haar motto? Leef met volle teugen en geniet van elke dag. Genieten doet ze bij ons van de afwisseling in haar werk. En het besef dat ze in een grote verandering in het leven van mensen een stukje met ze mee mag lopen: eerst in het verkooptraject en later met de koopakte. Thuis geniet ze volop van spelen met haar twee jonge kinderen, lekker eten en drinken of gewoon een avondje samen op de bank.
Wilma Koekkoek
Wilma Koekkoek
Kandidaat Makelaar
Wilma startte in 2017 bij leuk! makelaars als woonmatchmaker. Inmiddels heeft ze haar studie tot Kandidaat Makelaar afgerond. Ze heeft in de afgelopen jaren veel geleerd van haar collega’s bij leuk! Niet van iemand in het bijzonder, maar juist omdat iedereen elkaar helpt en van elkaar leert. Haar ambitie om makelaar te worden heeft alles te maken met de variatie in haar werk en het contact met mensen. Ook buiten het werk geniet ze daarvan: ze gaat graag wat drinken met vrienden. Ze droomt van vrij wonen en veel vakantie: genieten van het leven samen met haar gezin.
Claudia van Dijk
Claudia van Dijk
Fotograaf
Precies de sfeer vastleggen die een woning uniek maakt, dat is de kracht van woningfotograaf Claudia. Ze doet het sinds 2016 en ziet zelf de enorme sprong vooruit die ze heeft gemaakt in haar werk. Ze beschouwt zichzelf niet als ambitieus maar noemt toch niemand minder dan Erwin Olaf als haar grootste voorbeeld. Zijn beeldende manier van fotograferen, het trefzeker ensceneren van een gevoel: dat is haar grote inspiratie. Net als verhalen van de mensen, die ze elke dag weer ontmoet in haar werk. Ze heeft af en toe tijd voor zichzelf nodig, maar houdt van mensen en gezelligheid!
Yvonne van der Kevie
Yvonne van der Kevie
Adviseur Nieuwbouw
De functie van nieuwbouw coördinator bestond nog niet toen Yvonne in 2014 bij leuk! makelaars kwam werken. Ze heeft de afdeling zelf op poten gezet, en wil hem zeker nog verder laten groeien. Ze vindt leuk! een bijzonder bedrijf en haar baan de leukste ooit: steeds nieuwe projecten met nieuwe uitdagingen en nieuwe contacten. Ze heeft een hekel aan dingen die niet opschieten. Ontspannen begint dan ook vaak met inspannen: lekker sporten of langs het water lopen. Een dagje sauna kan ook, maar dan wel een hele lange dag, het duurt wel even voordat ze stil kan zitten…
Femke Vink
Femke Vink
Assistent Nieuwbouw
Femke kwam eind 2018 als zaterdagkracht bij ons werken. Twee dagen in de week werden er al snel meer en ze is nog lang niet uitgegroeid bij leuk! Ze heeft nog maar recent haar masterdiploma behaald en wilt nu vooral leren in de praktijk. Alles in haar werk vindt ze interessant. Door de grote diversiteit in haar werk heeft ze al veel geleerd. Ze staat te springen om nog veel meer te leren! Femke weet aan de andere kant ook hoe je moet genieten en ontspant na een drukke dag het liefst lekker met een rosétje bij de vuurkorf.
Gerrit van Sint-Annaland
Gerrit van Sint-Annaland
Adviseur Nieuwbouw
Gerrit is de nieuwste aanwinst in ons team. Hij is in 2019 begonnen bij leuk! makelaars als adviseur wonen. Zijn ambitie is om kandidaat makelaar te worden, waarvoor hij op dit moment ook een opleiding volgt. Wat hem aanspreekt in het werk is vooral het omgaan met mensen. Hij probeert dan ook elke dag het maximale eruit te halen. Hij is een echte familieman, die optimaal wil genieten van zijn werk maar in de eerste plaats van zijn vrouw en kinderen. Tegelijkertijd vindt hij het heel belangrijk om vooral zichzelf te blijven. Om daarvoor te zorgen gaat hij graag ontspannen door lekker uit te waaien op het strand.
Arjan Boddeüs
Arjan Boddeüs
Adviseur Hypotheken
Arjan richtte samen met Luuk in 2002 ons kantoor op. Tegenwoordig verdeelt hij zijn tijd tussen hypotheekadvies en management. Hij geniet van de grote groep verschillende en leuke mensen waarmee hij werkt. Hij geniet ook van klanten en hun persoonlijke verhalen. Zijn ambitie is zich met leuk! te blijven onderscheiden in onze dienstverlening. Daar hoort bij dat alle medewerkers het naar hun zin hebben en hun talent benutten. Zelf wil hij ook het beste uit zichzelf halen, hij leert daarbij veel van zijn vrouw Alise. Vrije tijd vult hij graag in met voetballen: de eerste, tweede én derde helft.
Wilma Wijman
Wilma Wijman
Adviseur Hypotheken
Wilma is onze hypotheekadviseur. Zij neemt graag de tijd om samen met jou je wensen op een rijtje te zetten en je te adviseren over je mogelijkheden. Wilma werkt sinds begin 2017 als hypotheekadviseur bij leuk! makelaars. Ze vindt haar werk vooral interessant omdat ze met mensen mag werken. Ze heeft alleen wel een hekel aan bureaucratische geldverstrekkers. Ze heeft niet echt een groot voorbeeld maar leert nog elke dag. Ze leeft bij de dag en neemt de tijd om bewust te genieten van het leven. Haar idee van de ultieme ontspanning? Wit strand, blote voetjes en een heerlijk wijntje…
Gert de Jong
Gert de Jong
Adviseur VvE Beheer | taxateur
Dat zijn collega’s bij leuk! makelaars samen maar mooi een prachtige dienstverlening bieden: daar is onze VvE beheerder Gert echt trots op. Dat is hij ook op zijn NVM lidmaatschap als Register Taxateur Wonen en uiteraard op zijn gezin. Het meest interessant aan zijn werk vindt hij de omgang met mensen, afwisseling en het ad hoc beslissingen moeten nemen. Als mens streeft hij ernaar te leven zonder (voor)oordelen. Zijn voorbeelden zijn Nelson Mandela en Barack Obama. Hij ergert zich aan populisme en wordt blij van een spontaan uitje of ontmoeting. Het meest blij wordt hij van de lach van zijn kleinzoon.
Peter Weitgraven
Peter Weitgraven
Adviseur Verhuur
Peter is binnen leuk! verantwoordelijk voor de verhuur. Daarnaast is hij onze (technische) klussenman. Je komt hem ook tegen bij het plaatsen van onze Te-koopborden, de functie waarmee hij in 2015 binnenkwam bij leuk! makelaars. Wat hem interesseert aan het werk is dat je mensen aan woonruimte helpt. Hij is alles bij elkaar een tevreden mens zonder hele bijzondere dromen of ambities. Ontspanning zoekt hij in het maken van muziek. Wat hij door de jaren heeft geleerd, is vooral wijsheid van ‘de universiteit van de straat’. Er zijn voor anderen, dat maakt het leven een feest.