Gorinchem – Arkelse Onderweg 26

leuk! voor jou?

De Rommelpot staat te koop!

34 Jaar geleden opende de huidige eigenaar, voor velen inmiddels een bekende Gorkummer, de deuren van deze winkel. Je kon er heerlijk rondkijken tussen alle snuisterijen en al snel iets moois op de kop tikken. Vooral de glimlach die van de klanten kwam bleef het mooiste. Met toch wel pijn in het hart en uiteindelijk toch nog iets langer doorgegaan dan de eigenaar in eerste instantie dacht, sluit hij officieel de deuren. Daarmee zet hij zijn winkelruimte met de daarbij behorende ruime bovenwoning te koop. 

Het vraagt je als kijker wel wat creativiteit, een leuke uitdaging die verrassend mooi kan uitpakken! Dit herenhuis uit 1915 heeft nog genoeg karakteristieke details die bewaard zijn gebleven. Eén grote woning zou een goede optie kunnen zijn. Misschien wel in combinatie met werken. Of wat dacht je van een kangoeroewoning of dubbel woonhuis? Laat je creativiteit zijn beloop en weet hier jouw pareltje van te maken. 

De winkelruimte bevindt zich op de begane grond en het woongedeelte op de eerste en tweede verdieping. Zowel de winkelruimte als het woongedeelte hebben beide een aparte ingang vanaf de straat. Op de eerste verdieping tref je een kamer en suite met nog originele glas-in-loodramen, aparte keuken die grenst aan eventueel een toekomstig dakterras, toiletruimte en een werk-/slaapkamer. Op de tweede verdieping vind je drie slaapkamers, een badkamer, aparte was-/technische ruimte en toegang tot een bergzolder. Achter de woning is ook nog een tuin welke grenst aan een dijkhelling. 

Het pand ligt in de onlangs gerenoveerde Lingewijk, waar de gezelligheid van de pittoreske bebouwing je omarmt. Je bent vanaf hier snel op de fiets of lopend in de gezellige binnenstad van Gorinchem. Trek je er liever verder op uit? Met de auto sta je zo op de snelweg. 

Ben jij de professional die hier iets moois van weet te maken? Bel, kom kijken en maak jouw (droom)plan! 

Belangrijk om te weten:
– Momenteel heeft dit pand de bestemming “detailhandel”. Na het indienen van een principeverzoek bij de gemeente staan zij er voor open om dit te wijzigen naar een woonbestemming met één of twee wooneenheden. De kosten en het risico voor de wijziging van de bestemming en/of het realiseren van één/ twee woningen zijn voor de nieuwe eigenaar. Je koopt het zoals het nu is. 

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 450.000,- k.k.
Bouw
Soort bouw
Herenhuis
Bouwjaar
1915
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
218 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Inhoud
747 m3
Indeling
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Woonlagen
Energie en isolatie
Energieklasse
D
Warmwater
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Isolatie
Gedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen
Einddatum
16 September 2032
Buitenruimte
Achterom
Nee
Type buitenruimte
0 m2
Bergruimte
Soort
Voorzieningen
Ligging
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Ligging
In woonwijk
Onderhoud waardering
Binnen
Redelijk
Buiten
Goed
Bezichtiging aanvragen