Gorinchem – Rapier 11 – tweelaags variant ong

leuk! voor jou?

Kies je Locatie | Maak een keuze tussen de Architecten | Bespreek jouw Ideeën en Wensen | Creëer samen jouw Levensloopbestendige Droomwoning

Op één van de mooiste locaties in Hoog Dalem heb jij de mogelijkheid om samen met de architect een villa te creëren welke opvalt door haar moderne architectuur. Het perceel grenst grotendeels aan het groene park, waardoor de zichtlijnen perfect zijn en de achtertuin als oneindig voelt! Met een kavel van bijna 700 m2 ervaar je dus zowel binnen als buiten enorm veel ruimte. Vergeet daarbij niet de rust en privacy die je hier ervaart! Dat de plek perfect is, staat buiten kijf.

Architect Bas van Egmond van NotaBene Architectuur is in de tweelaags variant van zijn Monoliet op zoek gegaan naar de robuuste, veelvormige uitstraling die de Monolieten kenmerken. Aan de buitenkant wordt de villa rauw en afwijkend in de positieve zin van het woord. Door de bijzondere vorm en materiaalkeuze vormt het een solide geheel. Binnen wordt je overrompeld door de hoeveelheid licht en ruimte op de begane grond en de eerste verdieping. Dit gevoel wordt versterkt door onder meer open verbindingen en een hoek van glas, welke naast veel inkomend daglicht ook zorgt voor een geweldig uitzicht over de tuin. En het leuke is, jij bepaalt naast het interieur ook het exterieur! Worden de gevels van jouw Monoliet straks voorzien van metselwerk, stucwerk of leien, in wit of lichtgrijs?

Deze speciale variant wordt bescheidener uitgevoerd en heeft alle voorzieningen op de begane grond! Dus een slaapkamer en badkamer én zelfs een kantoor. Hierdoor heb je de mogelijkheid om er voor altijd te blijven wonen en te genieten van zo’n uniek thuis. Uiteraard vind je op de eerste verdieping nog voldoende ruimte voor logees en hobby’s.

NotaBene Architectuur is niet de enige die voor deze bijzondere kavel aan het ontwerpen is geslagen. Ook Brand | BBA Architecten heeft een eigen interpretatie aan de tweelaags Monoliet gegeven. Past zijn ontwerp beter bij jouw wensen? Wat fijn en geen enkel probleem! Beide ontwerpen zijn namelijk mogelijk als uitgangspunt op deze kavel.

Hoe de Monoliet er uiteindelijk uit komt te zien, bepaal jij als koper! Er is alle ruimte om jouw woonwensen te verwezenlijken. Kies ervoor om in gesprek te gaan met de architect van het door jou gekozen basisontwerp en creëer samen jouw ideale droomvilla. Want ondanks dat het ontwerp al tot in detail is uitgewerkt, biedt het nog alle ruimte om eigen ideeën en wensen te verwezenlijken. Op deze manier staat er straks een zeer unieke, in het oog springende Monoliet, op één van de meest prominente zichtlijnen van Hoog Dalem. Exclusief ontworpen voor én door jou!

Kortom; jij kiest de locatie, het ontwerp en gaat met de desbetreffende architect in gesprek om er helemaal jouw thuis van te maken.

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Onder optie
Prijs
€ 1.200.000,- v.o.n.
Bouw
Soort bouw
Villa
Bouwjaar
2023
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
205 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Inhoud
811 m3
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Woonlagen
Energie en isolatie
Energieklasse
Warmwater
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Einddatum
Buitenruimte
Achterom
Nee
Type buitenruimte
0 m2
Bergruimte
Soort
Voorzieningen
Ligging
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Ligging
Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk
Onderhoud waardering
Binnen
Uitstekend
Buiten
Uitstekend
Bezichtiging aanvragen