Dalem – Type A 10

leuk! voor jou?

Droom jij van…

… wonen in een tiny house?
Wil jij een zo klein mogelijke footprint achterlaten, dan is dit wellicht iets voor jou! Deze tiny houses sluiten qua architectuur en uitstraling aan bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie en het nabijgelegen Fort Vuren. Er wordt dan ook een hoge kwaliteit en fijne uitstraling nageleefd in het ontwerp. Daarnaast zijn er nog genoeg mogelijkheden om jouw huis aan te passen naar jouw smaak en wensen. De woningen zijn tevens zodanig gesitueerd dat er binnen de verkaveling maximale privacy ontstaat.

… wonen midden in de natuur?
Vanaf de Dalemse Zeiving heb je toegang tot de fruitboomgaard waar de 9 tiny houses gaan komen. Je woont hier verscholen achter de bosrand en met vrij uitzicht over de fruitboomgaard. De biodiversiteit is hier enorm! Je woont naast een biologische hoogstamfruitboomgaard, bloeit en groeit er van alles, staan er bijenkasten en er lopen zelfs reeën op het landgoed! Direct om het huis, maar ook in de nabije omgeving is het heerlijk rustig wonen. Kies ervoor om uit te waaien tijdens een wandeling over de dijk en uiterwaarden langs de rivier. Of juist op zoek naar wat meer reuring? Ga naar het restaurant bij Fort Vuren voor een verse gemberthee of fiets richting de gezellige binnenstad van Gorinchem!

… wonen in een energiezuinige woning?
Het landgoed ‘de Fazant’ draagt deze naam niet voor niets, hier strijkt jaarlijks een grote populatie fazanten neer. In deze biologische boomgaard staat duurzaamheid en liefde voor de natuur centraal. De woningen worden dan ook zo goed als energieneutraal, inclusief zonnepanelen, warmwater middels een boiler en infrarood-vloerverwarming.

Type A
De woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer met open keuken van ruim 22 m². Via de openslaande deuren loop je zo naar buiten. Start ’s ochtends rustig op met met een kopje koffie op het terras en geniet van het geluid van de fluitende vogels in de boomgaard. Of loop door je moestuin om alvast wat verse groenten te verzamelen.
Verder is er op de begane grond een technische ruimte/ bergruimte en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Op de eerste verdieping tref je een fijne open ruimte als slaapkamer.
Middels opties creëer je jouw unieke tiny house, denk bijvoorbeeld aan een vaste trap naar de slaapruimte, een pergola en het plaatsen van een dakkapel.

Belangrijke informatie:
– Je huurt een stuk grond ongeveer ca. 354 m², de huurperiode is in eerste instantie voor maximaal 10 jaar.
– De tiny house voldoet aan het Bouwbesluit en de BENG, waardoor het een volwaardige woning is en vergeleken kan worden met de eisen die aan een nieuwbouwwoning worden gesteld.
– Luxe sanitair, strak gestuukte wanden en plafond, mooie houten stompe deuren; alles is standaard inbegrepen!
– Parkeren kan bij de entree van de boomgaard op een gezamenlijke parkeerplaats wat bij de woningen extra rust en ruimte geeft.
– Goed om te weten is dat je enkel een woning koopt en voor de grond een huurovereenkomst aangaat. Je betaalt voor de grond een maandelijkse huur van ca €595,-.
– Een hypotheek krijgen op een tiny house is niet mogelijk. Alternatieve financieringsvormen kunnen zijn: eigen middelen, overwaarde op je huidige woning, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Living large in a small house.
Durf jij van je droom werkelijkheid te maken? We informeren je graag!

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 199.000,-
Status
Ingetrokken
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Subtype woning
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Ligging
Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte
30 m2
Inhoud
158 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Doorstroomboiler
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Electrische verwarming
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Totale oppervlakte
0 m2
Bergruimte
Parkeren
Parkeercapaciteit
1
Parkeerfaciliteiten
Op afgesloten terrein
Dak
Daktype
Zadeldak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Airconditioning, Zonnepanelen
Inschrijven