Extra leuk!(e) diensten

Bij leuk! hebben we alles wat met woon- en geldzaken te maken heeft onder één dak. Niet alleen handig voor ons, maar vooral makkelijk voor jou. Dit zorgt er namelijk voor dat wij jou altijd een compleet advies kunnen geven. Interesse om een huis te kopen en onder te verhuren? Onze verhuur afdeling helpt je graag verder. Wil je je huis verkopen, maar kun je ook hulp gebruiken bij de aankoop van je nieuwe thuis? Dan adviseert onze aankoopmakelaar je graag. Maar VvE Beheer en taxeren vinden we ook leuk!

Aankoopmakelaar

Je bent verliefd, verliefd op je nieuwe toekomstige thuis. Alleen nu wordt het spannend, want is het niet te mooi om waar te zijn? Je wilt zekerheid dat jouw gevoel klopt. Wat je namelijk wilt voorkomen is dat je te veel betaalt en de mooie buitenkant je afleidt om ook de binnenkant goed te checken. En daar helpt onze aankoopmakelaar Jesper je graag bij. Zodat jij kan genieten van dat fijne gevoel en hij voor jou uitzoekt of de deal ook echt een goede deal is en je je daar niet druk om hoeft te maken.

Taxatie

Je hebt al een tijdje in je hoofd dat je toch wat extra ruimte in je huis wilt. Een serre of misschien toch een dakkapel? Eén ding is zeker, die verbouwing gaat komen. Het kan ook zijn dat je hebt besloten om niet te verbouwen, maar dat je opzoek gaat naar een groter huis en die heb je gevonden! In beide gevallen heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een taxatierapport zorgt ervoor dat jij de waarde van je huidige huis of je nieuwe thuis aan de bank kan laten zien bij een hypotheekaanvraag. Dat helpt om jouw nieuwe dromen in gang te zetten.

Wanneer je een taxatierapport hebt kan je hem gebruiken voor de bank, je hypotheekverstrekker, je verzekeraar en de Belastingdienst. Wil je je taxatierapport gebruiken voor je hypotheek? Houd er dan rekening mee dat het rapport 6 maanden geldig is.

Verhuur

Altijd al een tijdje in het buitenland willen wonen en wil je je eigen huis onderverhuren of wil je graag een huis verhuren vanuit een investering? Wij helpen je graag! Je wilt natuurlijk voorkomen dat je huis leeg blijft staan en je wilt dat je huis goed wordt beheerd en een leuke bewoner heeft.

Voor jou een voordeel dat wij als makelaars de markt goed kennen en daarom kan Peter je persoonlijk adviseren en helpen bij het vinden van een leuke en vooral betrouwbare huurder. Hoe hij dit doet?

Hij screent de huurders door middel van de NVM-woontoets en daarnaast vindt hij het ook belangrijk om goed naar zijn gevoel te luisteren wanneer hij een geschikte huurder voorstelt. Verder zorgt hij ook voor het papierwerk, opstellen van het goede type huurcontract en financieel beheer.

Dus heb jij plannen om een huis te verhuren of ben je op zoek naar een huurhuis? Wij helpen je graag.

VvE Beheer

Bij het beheer van een appartementengebouw komt heel wat kijken. Onze VvE-beheerders Gert en Django nemen deze werkzaamheden graag van je over. Naast dat zij het administratief en financieel beheer overnemen, begeleiden zij ook VvE vergaderingen. Dit doen zij niet zonder een helder lange-termijn doel. Want buiten onderhoud is het ook belangrijk dat jij met veel plezier in jouw huis woont.

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Gert legt het je graag uit!