Je wilt je huis verkopen, leuk!

Maar ook spannend. Wat de reden ook is, er komt altijd een hoop emotie bij kijken. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je gezien, gehoord en welkom voelt tijdens het verkoopproces. Want voor ons is het dagelijks werk om huizen uniek en professioneel te verkopen, maar bij jou dwalen er waarschijnlijk een hoop vragen door je hoofd.

Dwalende vragen

Herken je jezelf in deze vragen?

 • Waar begin ik als ik mijn huis wil verkopen?
 • Hoelang duurt het voordat mijn huis op Funda staat?
 • Welke periode is het beste om mijn huis te verkopen?
 • Is nu het juiste moment om mijn huis te verkopen?
 • Hoeveel tijd ben ik zelf kwijt aan mijn huis verkopen?
 • Hoelang duurt het voor mijn huis verkocht is?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn huis zo mooi mogelijk wordt gepresenteerd op Funda en in een woonbrochure?

Deze vragen zijn heel begrijpelijk en waarschijnlijk niet de enige vragen die je hebt. Daarom nemen wij je vast mee in een korte versie van onze verkoop tijdlijn die één van onze makelaars graag uitgebreid komt uitleggen bij jou thuis.

  Dit staat jou te wachten

 • 1
  Kennismaking

  We komen naar jou toe en maken kennis. We leggen je uit hoe wij samen jouw huis zo leuk mogelijk kunnen verkopen en wat de waarde van jouw huis momenteel is.

 • 2
  Aan de slag

  Wij mogen je huis verkopen, leuk! Een van onze rechterhand makelaars komt langs om je huis in te meten en vertelt hoe je je huis kan voorbereiden voor de foto’s.

 • 3
  Word weer verliefd

  Je huis is gepoetst en opgeruimd, we voegen styling items toe en dan is het tijd voor de foto’s. Om het huiselijke plaatje helemaal compleet te maken mag jij ook op de foto! We willen namelijk een verhaal creëren waardoor iemand jouw huis als zijn thuis wil. We noemen dit: verliefd worden.

 • 4
  Binnenkijkers

  Je huis staat op Funda! We plannen samen met jou bezichtigingsdagen in en de bezichtigingsaanvragen worden ingepland. We vinden het belangrijk dat de kijker rustig kan rondkijken; tijdens een date wil je ook niet opgejaagd worden, toch?

 • 5
  Liefde op het eerste gezicht

  De koper is verliefd! We zorgen samen voor een overeenstemming en maken de koopovereenkomst op. Tijd om te tekenen.

 • 6
  In spanning afwachten

  Het wordt nu even spannend, aangezien de koper drie dagen bedenktijd heeft. Even afwachten dus!

 • 7
  Inpakken

  De bedenktijd is verlopen. Tijd voor nieuwe dromen, want je huis is officieel verkocht.

 • 8
  Tijd voor een feestje!

  We lenen je graag onze housewarming kit! Zodat jij kan vieren dat je huis is verkocht .

Leuk! contact

Een Whats App berichtje, superhandig! Handig als je snel wilt weten of je nog boodschappen moet halen of om een datum met je vrienden te checken voor dat weekendje weg.

Ook wij zijn maar één Whats App bericht verwijderd van een antwoord op jouw vraag tijdens het verkoopproces. Handig als onder werk die ene vraag je weer te binnen schiet, maar ook leuk!, want als we de foto’s van jouw huis binnen hebben delen we graag een eerste impressie met je.

Samen verkopen

Wat denk je als wij zeggen “wij verkopen geen huizen, maar we verkopen een dienstverlening?” Klinkt misschien een beetje gek, vooral als je contact met ons opneemt voor de verkoop van je huis en dat begrijpen we.

Een leuke verkoop van je huis is natuurlijk het einddoel, maar als de weg naar de verkoop van je huis minder leuk is, levert het voor beide partijen minder op. Daarom willen wij ervoor zorgen dat jij en de koper van jouw huis vanaf het eerste telefoontje met ons kantoor tot de verkoop van je huis een leuke ervaring beleven.

Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden? Of heb je juist nog meer vragen gekregen? Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om er samen doorheen te gaan. Zodat jij jouw huis met een goed gevoel aan ons toevertrouwt voor de verkoop. Goed om te weten: je betaalt ons pas wanneer je huis is verkocht.