Kan ik mijn droomhuis kopen?

Je bent op huizenjacht, leuk! Je zoekt niet zomaar een huis, je zoekt jouw nieuwe thuis. Misschien wel je eerste thuis, een thuis voor uitbreiding van je gezin, een thuis om te verbouwen of een kleiner thuis. Eén ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: je wilt het gevoel krijgen dat je thuiskomt. We helpen je graag om een stapje dichter bij dat moment van thuiskomen te komen, door samen met jou je financiële situatie te bekijken en een advies te geven dat het beste past bij jouw levensstijl.

Advies dat past bij jou

Iedere financiële situatie is anders. Je hebt wellicht al op een andere website met een calculator gecheckt hoeveel je kan lenen. Handig als je snel een indicatie wilt of gewoon nieuwsgierig bent. Een calculator kan snel berekenen, maar kan je niet vertellen wat voor fiscale regels er voor jou gelden en welke normen bij de banken worden gehanteerd. Doordat wij de regels van alle banken overzien, weten wij wat in jouw voordeel werkt en hoe je bijvoorbeeld belastingvoordeel kan krijgen. Op die manier creëren wij een passend advies op basis van jouw behoeften en levensstijl.

 

Gratis oriënterend gesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Jij hebt ons alvast wat documenten aangeleverd zodat wij al een idee krijgen over jouw financiële situatie. Voordat we de diepte in gaan over hypotheken en cijfers, willen wij jou eerst leren kennen en erachter komen waar jouw behoeften en dromen liggen. We willen er namelijk voor zorgen dat je niet alleen in een fijn huis terechtkomt, maar ook dat je financiële huishouden goed zit. Je levensstijl heeft namelijk ook invloed op het advies.

Aan het einde van het 1e gesprek hopen wij dat je met een goed gevoel de deur uitloopt en kijken wij ernaar uit om je te helpen jouw hypotheek zo leuk mogelijk te regelen.

Vergelijkingskaart Risicos afdekken
Vergelijkingskaart Hypotheek