Gorinchem – Twee-onder-één-kapwoning | kavel 4

leuk! voor jou?

LEUK NIEUWS! Naast vrijstaande zelfbouwkavels nu ook twee-onder-één-kapkavels!

De Berk: stoer wonen in het groen

Droom je ervan om te wonen in een huis dat je zelf hebt ontworpen? Bij De Berk kan die droom werkelijkheid worden! Hier kan je binnen de kaders die gegeven worden, je eigen droomhuis bouwen. En wat De Berk écht uniek maakt, is dat je hier de kans krijgt om niet alleen een vrijstaand huis te bouwen, maar ook een twee-onder-één-kapwoning!

Je vindt hier 15 zelfbouwkavels, verdeeld over drie woonhofjes aan de Hoog Dalemseweg. Per hof komen maar een paar woningen, dus hier ken je je buren, spelen kinderen op straat en ontmoet je elkaar voor het huis. In het noorden grenzen de kavels aan een groene parkstrook en aan de zuidkant vind je de Hoog Dalemseweg, die je rechtstreeks naar alle voorzieningen van de wijk brengt.
Daarnaast ligt de bruisende binnenstad van Gorinchem binnen handbereik. Of stap je liever op de fiets en trap je een rondje langs de rivier. Struin ook eens lekker over het Klompenpad en ervaar de groene omgeving. Hoog Dalem biedt het beste van twee werelden.

De kavels maken deel uit van de Landelijke Parkzone. De woningen vormen een stoere eenheid in landelijke sfeer. De huizen worden licht van kleur met een zorgvuldige detaillering. Stevig metselwerk vormt de basis aangevuld met houten elementen.

Nieuwsgierig geworden en wil jij weten wat de mogelijkheden zijn van een zelfbouw kavel? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Ook als je meer wilt weten over het financieren van een zelfbouwkavel ben je bij ons aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs weten precies hoe het werkt en staan klaar voor een vrijblijvend gesprek.

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 187.500,-
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Bouwvorm
Niet van toepassing
Indeling
Inhoud
0 m3
Energie
Buitenruimte
Tuintypen
Geen tuin
Totale oppervlakte
0 m2
Bergruimte
Parkeren
Dak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Inschrijven