Gorinchem – Twee-onder-een-kapwoning – type B | bnr. 53

leuk! voor jou?

Lopend naar school, de winkels en een flink aantal sportclubs? De gezelligheid opzoeken wanneer jij er zin in hebt en tegelijkertijd ook heerlijk in alle rust kunnen genieten van het groen? Dat kan bij de Hofmeester!
Hier ervaar je in de achtertuin een heerlijk gevoel van vrijheid door de ligging aan het gemeenschappelijk groen dat aanvoelt als een verlengde van je tuin. Door te kiezen voor een nieuwbouwwoning in een bestaande wijk, die nu al volop bloeit en groeit, zal je je vast en zeker snel thuisvoelen op een nieuwe plek.
Vink het verzoek ‘centraal, maar rustig wonen’ maar af van je wensenlijstje!

Wat staat er nog meer op je wensenlijstje?
– Veel ruimte binnen én buiten
Met ca 184 m2 woonoppervlakte is de woning standaard al enorm ruim en biedt het de ruimte van een riante vrijstaande woning. De open living geeft volop mogelijkheden om het naar wens in te richten en natuurlijk zijn er tal van mogelijkheden om de woning aan de zij- en achterkant uit te bouwen. Waardoor je jouw woonplezier met nog veel meer meters kunt uitbreiden. Ook op de verdiepingen zijn er vele mogelijkheden, denk jij aan een masterbedroom met walk-in closet of een tweede badkamer? Het kan allemaal! Dus laat je fantasie de vrije loop en bepaal samen met de aannemer hoe jij het in wilt delen, zodat jij je direct ‘thuis’ voelt.

Ook de tuin biedt je volop ruimte om te kunnen barbecueën, spelen en relaxen. Aan de zijkant ervaar je een heerlijk gevoel van vrijheid. Vanuit de tuin kijk je namelijk uit over het aangrenzende groen. Een uitzicht dat nooit verveelt!

– Een energiezuinige woning
Natuurlijk is de woning voorzien van alle hedendaagse technieken. Zo is de woning gasloos, voorzien van een eigen aardwarmtepomp en vloerverwarming en -koeling. Om de woning nog een tandje beter te maken dan de gemiddelde nieuwbouwwoning worden er standaard tripleglas en 8 zonnepanelen toegevoegd!

– Parkeren op eigen terrein
Voor de woning komen twee parkeerplaatsen op eigen terrein, wat betekent dat je nooit meer hoeft na te denken waar je gaat parkeren en je jouw zelf opgewekte stroom kan gebruiken voor het opladen van de auto.

– Centraal wonen
Door de ligging aan het begin van Hoog Dalem woon je dichtbij alle sociale en commerciële voorzieningen in de wijk. Winkels, basisscholen, kinderopvang, sport… alles bereik je met een paar minuten lopen/fietsen! Op de fiets sta je binnen 10 minuten in de Gorinchemse binnenstad. Bovendien ben je vanaf deze locatie binnen no-time op de snelwegen A15 en A27.

Wat bevat jouw wensenlijst nog meer? We horen het graag zodat we kunnen meedenken en je binnenkort wellicht welkom kunnen heten in De Hofmeester
Neem dan gerust contact met ons op!

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 739.000,-
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Subtype woning
Twee onder één kapwoning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte
193 m2
Aantal woonlagen
3
Inhoud
756 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Totaal aantal
1
Parkeren
Parkeercapaciteit
2
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Daktype
Zadeldak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnepanelen, Balansventilatie
Inschrijven