Gorinchem – Twee-onder-één-kapwoningen 38

leuk! voor jou?

De Kwartiermeester: woning met uitstraling en een perfecte ligging!

Deze twee-onder-één-kapper ligt heerlijk rustig aan een autoluwe parallel lopende straat van de Laag Dalemseweg. Ondanks dat de woning wat verder van de weg af ligt, zal hij volop aandacht trekken door de charmante uitstraling. Het mansardedak in combinatie met de zwarte gevelbekleding en het stoere metselwerk maakt de woning een plaatje.

En niet alleen van buiten wordt de woning een plaatje. Binnen ben jij degene die het inricht. Droom jij van een walk-in-closet, grote garage of een werkruimte aan huis? Het is allemaal mogelijk. Je hebt namelijk volop vrijheid om een woning te creëren die voldoet aan al jouw woonwensen. Dus laat je fantasie de vrije loop en bepaal samen met de aannemer en de architect hoe jij het in wilt delen, zodat jij je direct ‘thuis’ voelt.

Maar de woning heeft nog veel meer te bieden…

Voel je thuis door de prachtige ligging
Aan de achterzijde ervaar je een heerlijk gevoel van vrijheid. Vanuit de tuin kijk je uit over de aangrenzende watergang en heb je een vrij uitzicht over het groene park. Door de ligging op het zuiden geniet je hier vrijwel de gehele dag van het zonnetje.

Voel je thuis door de ruimte
De woningen worden uniek in grootte en uitstraling. Zo heeft deze woning een mansarde dwarskap, wat naast de fraaie uitstraling ook zorgt voor meer ruimte op de tweede verdieping. De entree van het huis en het toilet bevinden zich in de aanbouw aan de zijkant, waardoor de living met open keuken nóg ruimer is en aanvoelt als een zee van ruimte. Daar kun je snel aan wennen!

Voel je thuis in een energiezuinige woning
Natuurlijk is de woning voorzien van alle hedendaagse technieken. Zo is de woning gasloos en voorzien van een eigen aardwarmtepomp. Er komt vloerverwarming en -koeling, een geavanceerd ventilatiesysteem en uiteraard komen er zonnepanelen op het dak. Naast een goed leefklimaat zijn hierdoor je energiekosten nagenoeg nihil. Lekker qua comfort, goed voor het milieu én je portemonnee!

Voel je thuis door de centrale locatie
Door de ligging aan het begin van Hoog Dalem woon je dichtbij alle sociale en commerciële voorzieningen die de wijk rijk is. Winkels, basisscholen, kinderopvang, sport… alles bereik je met een paar minuten lopen/fietsen! Op de fiets sta je binnen 10 minuten in de Gorinchemse binnenstad. Bovendien ben je vanaf deze locatie binnen no-time op de snelwegen A15 en A27. Door te kiezen voor veel variatie qua bomen en planten heeft de wijk nu al een hele groene uitstraling. En dat helpt enorm bij je snel thuisvoelen op een nieuwe plek.

Wil je al meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 765.000,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Eengezinswoning
Subtype woning
Twee onder één kapwoning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Indeling
Woonoppervlakte
165 m2
Inhoud
640 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Totale oppervlakte
0 m2
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Totaal aantal
1
Parkeren
Parkeercapaciteit
2
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Daktype
Dwarskap
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Inschrijven