Gorinchem – Vrijstaand – Superieur | bnr. 14

leuk! voor jou?

DE BOUW IS BIJNA KLAAR! 
Zet zelf nog de puntjes op de ‘i’ qua indeling en daarna kun je lekker gaan nadenken over de inrichting van je nieuwe villa!

De Majoor: wonen met de natuur als overbuur

De Supérieur Majoor is een echte heer onder de woningen. Deze vrijstaande villa heeft alles in zich om een perfect gezinshuis te zijn. Een villa die goed voelt en dat heeft in de eerste plaats te maken met de ontworpen plattegronden. Naast een riante living en de leefkeuken is er op de begane grond nog een fijne extra ruimte die middels glazen deuren is af te sluiten. Hier kun je je dus rustig terugtrekken om nog even door te werken of om te kletsen met vrienden, terwijl de rest van het gezin televisie kijkt. Ook zorgen de grote raampartijen, de erker aan de zijkant en de openslaande deuren naar de tuin ervoor dat je het weidse uitzicht over de natuur ook binnen ervaart. Ook op de verdiepingen ervaar je enorm veel licht en ruimte. Er komen vijf slaapkamers, twee riante badkamers, een separate toiletruimte en zelfs een dakterras. Dé perfecte plek om te genieten van het zonnetje en het uitzicht! 

Er wordt gebouwd met duurzame materialen en door de moderne technieken wordt het een woning vol comfort. Van goede isolatie en slimme afzuiging tot zonnepanelen en een geothermische warmtepomp welke koelt en verwarmd. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee en goed voor het wooncomfort. 

De Supérieur Majoor heeft een robuuste en onverzettelijke uitstraling. Precies zoals het bedoeld is in Hoog Dalem, een link naar de vele forten van de Hollandse Waterlinie. Maar het gedetailleerde metselwerk, de toe te passen kleuren en grote raampartijen maken van deze villa een moderne en vriendelijke verschijning. En dat aan de rand van Gorinchem, waardoor je een geweldig uitzicht over het landschap ervaart. ‘Moet je kijken, daar in de verte lopen de schapen in het weiland.’ Fantastisch toch als dit je uitzicht is? 

Wil je meer weten over deze bijzondere vrijstaande villa aan de rand van Gorinchem?
Bel of mail ons en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 1.085.795,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Villa
Subtype woning
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte
206 m2
Inhoud
790 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Totaal aantal
1
Parkeren
Parkeercapaciteit
2
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Daktype
Samengesteld dak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnepanelen
Inschrijven