Gorinchem – Vrijstaand – Superieur | bnr. 21

leuk! voor jou?

Pak de verhuisdozen maar vast in, want de bouw van deze villa is bijna voltooid! Je hebt nog de unieke kans om de finishing touch toe te voegen. Personaliseer de woning naar jouw smaak, je bent nog vrij in het kiezen van hoogwaardig sanitair en stel je perfecte keuken samen.

Geniet van het adembenemende uitzicht! Elke morgen wakker worden met de zonopkomst over de weilanden. Grote ramen brengen het landschap naar binnen en op elke verdieping vind je licht en ruimte. Maak kennis met de Supérieur Majoor.

De Supérieur Majoor is een echte heer onder de woningen. De zeer ruime begane grond heeft een speelse indeling met verschillende zithoeken en een erker. En wat denk je van de riante woonkeuken? Zo kan iedereen zijn eigen favoriete plekje kiezen. Dankzij de grote ramen, de erker aan de zijkant en de openslaande deuren naar de tuin, haal je het weidse landschap als het ware naar binnen. En ook op de bovenverdiepingen geniet je van een overvloed aan licht en ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een royale badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er ook twee riante (slaap)kamers die je naar eigen wens kunt invullen.

Er zijn al verschillende extra’s toegevoegd om jouw woongenot te vergroten, zoals een verbrede aanbouw en erker, palen voor een toekomstig terras, geen bovenlichten bij de binnendeuren, een extra warmtepompboiler, voorbereiding voor 2 toekomstige dakramen in het schuine dak, sausklare wanden en op de begane grond ook sausklare plafonds. Ideaal!

Er is gebouwd met duurzame materialen en door de moderne technieken is het een woning vol comfort. Van uitstekende isolatie en slimme ventilatie tot zonnepanelen en een geothermische warmtepomp die zorgt voor verwarming én koeling. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee en wooncomfort.

De Supérieur Majoor heeft een robuuste en onverzettelijke uitstraling. Precies zoals het bedoeld is in Hoog Dalem, een link naar de vele forten van de Hollandse Waterlinie. Maar het gedetailleerde metselwerk, de toe te passen kleuren en grote raampartijen maken van deze villa een moderne en vriendelijke verschijning. En dat aan de rand van Gorinchem, waardoor je een geweldig uitzicht over het landschap ervaart. ‘Moet je kijken, daar in de verte lopen de schapen in het weiland.’ Fantastisch toch als dit je uitzicht is?

Wil je meer weten over deze bijzondere vrijstaande villa aan de rand van Gorinchem? Neem contact met ons op!

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 1.177.000,-
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Villa
Subtype woning
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte
206 m2
Inhoud
790 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Totale oppervlakte
0 m2
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Totaal aantal
1
Parkeren
Parkeercapaciteit
2
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Daktype
Samengesteld dak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnepanelen
Inschrijven