Leerdam – Vrijstaande woning Special l bnr. 6

leuk! voor jou?

UNIEKE VRIJSTAANDE WONING!
DE BOUW VAN DE LENTEBLOEM GAAT IN MEI 2024 STARTEN! NU KOPEN IS ZOMER 2025 WONEN!

Vrijstaand wonen in de Lentebloem Special = zeker speciaal!
Deze ONE OF A KIND woning biedt je alles wat je zoekt: eigenheid, ruimte, een enorme tuin én het mooiste uitzicht.

Bij deze woning zijn er al verschillende extra’s toegevoegd om jouw woongenot te vergroten. Denk o.a. aan een ingerichte badkamer, vloerverwarming en -koeling op de 2e verdieping, een vergrote boiler van 240 liter, een buitenkraan aan de achtergevel en diverse extra loze leidingen. Ideaal!

Hier kom je te wonen op een toplocatie met een oneindig weids uitzicht over de weilanden en de waterrijke ecologische zone. Om maximaal van deze locatie te genieten, wordt de woning voorzien van grote verdiepingshoge raampartijen en openslaande deuren naar de tuin.

Ook binnen is de woning heerlijk ruim. Zo is de begane grond extra ruim en uniek door de speciale vorm. Boven zijn er drie slaapkamers op de 1e verdieping en is er op de 2e verdieping nog volop ruimte voor extra kamers. De master bedroom loopt over de gehele breedte van het huis en biedt toegang tot een heerlijk zonnig en ruim dakterras.

De woning krijgt haar eigen identiteit door onder andere de schuine gevel, het dakterras, een speelse dwarskap, spannende indeling en het speciale glaskunstwerk.

Je woont hier aan de rand van Leerdam, op de grens van de nieuwe wijk Broekgraaf en het buitengebied. Kortom; heerlijk rustig wonen en toch winkels, basisscholen, kinderopvang, sport… alles bereik je met een paar minuten lopen/fietsen!

Uiteraard is de woning voorzien van de nieuwste duurzaamheidssnufjes waardoor hoge duurzaamheidsambities behaald worden. Zo beschik je over een bodemwarmtepomp, worden de voorbereidingen getroffen voor een laadpaal op eigen terrein en zijn de zonnepanelen gekoppeld aan een thuisbatterij. Hierdoor sla je de zelfopgewekte stroom op, zodat je dit op een later moment kan gebruiken, wat zorgt voor nóg minder stroomgebruik. Beter voor je portemonnee en de wereld!

Verkoopgarantie van jouw eigen woning
Interesse in een woning van Lentebloem, en wil je ervoor zorgen dat de verkoop van jouw huidige woning soepel verloopt? Dankzij de verkoopgarantie ben je zeker van de verkoop van jouw woning. Mocht jouw woning binnen een afgesproken periode niet verkocht worden, dan staan wij garant voor de aankoop van de woning. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Hebben we je fantasie geprikkeld en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer lezen

Binnenkijken

Past dit huis in jouw straatje?

Overdracht
Koopsom
€ 849.900,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Villa
Subtype woning
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Indeling
Woonoppervlakte
169 m2
Inhoud
761 m3
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd, HR glas
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin, Zijtuin
Totale oppervlakte
0 m2
Bergruimte
Parkeren
Parkeercapaciteit
2
Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Daktype
Samengesteld dak
Overig
Daktype
Ja
Onderhuid buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Voorzieningen
Zonnepanelen, Balansventilatie
Inschrijven