Gorinchem – Tolsteeg – 4 appartementen

leuk! voor jou?

BINNENKORT IN VERKOOP!

Nieuw wonen in hartje binnenstad!

De komende tijd wordt dit pand aan de Tolsteeg grondig gerenoveerd en getransformeerd. Hierdoor wordt het van binnen weer spiksplinternieuw, maar met behoud van de authentieke uitstraling. Bovendien blijft het sfeervolle uitzicht onveranderd. Je kijkt vanuit je raam zo de karakteristieke Tolsteeg in of richting de opgang naar de groene stadswal. Vanaf de bovenste verdiepingen geniet je van een weids uitzicht over Buiten de Waterpoort en de Merwede.

De belangrijkste kenmerken op een rij:
• In totaal komen er 4 appartementen in het complex tussen de ca. 37 en 50 m2 woonoppervlakte.
• Luxe, hippe badkamer voorzien van een extra ruime douche en mooi wastafelmeubel en luxe toilet zijn inbegrepen.
• Wil je alleen je spullen verhuizen en direct wonen? Kies dan voor een afbouwpakket waarbij je wanden, vloer en keuken helemaal naar jouw wens zijn afgewerkt!
• De verbouwing is al in volle gang, waardoor je in het 4e kwartaal van dit jaar je nieuwe woning kunt betrekken. Al lekker snel, maar voldoende tijd om Pinterest nog af te struinen en je nieuwe meubels uit te zoeken.
• De verkoopprijzen zijn nog indicatief, we verwachten dat deze zullen liggen tussen € 210.000,- tot circa € 330.000,-. De prijzen zijn kosten koper.

Je woont hier op een toplocatie, midden in het centrum en dichtbij de Merwede. Binnen een minuutje sta je in de winkelstraat of waai je heerlijk uit langs de rivier. Terwijl je een frisse neus haalt, geniet je van de gezelligheid in de Gorcumse straatjes. Doe alvast boodschappen of struin langs de leuke boetiekjes aan de Langendijk en sluit je wandeling af met een lekker drankje op één van de gezellige terrasjes van de Grote Markt. Heerlijk dat stadswonen!

Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer.

Meer lezen

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 210.000,- t/m € 330.000,-
projectnaam
Tolsteeg - 4 appartementen
Bouw
Aantal bouwtypes
4
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
37 m2 t/m 50 m2
Perceeloppervlakte
t/m
Inhoud
t/m
Inschrijven