Ridderkerk – Het Signaal – maisonnettes en appartementen

leuk! voor jou?

Hou je van het comfort van nieuwbouw, maar geen zin om heel lang te wachten? Wens je de luxe van een spiksplinternieuw interieur, maar wel graag in een bestaande omgeving vol groen en een gemêleerde bebouwing? Wil je wonen in een hip appartement, maar zomers kunnen genieten van een heerlijke tuin? Dan match jij perfect met deze woning aan het Signaal!

Het Signaal wordt verre van doorsnee. Een speelse variatie in maisonnettes en appartementen in alle maten. Zo kan jij wonen op de manier die bij jouw karakter en woonwensen past. Wil jij bijvoorbeeld een balkon, tuin of misschien wel beiden? Twee, drie of zelfs vier slaapkamers? Een vide of liever gelijkvloers? Alles is mogelijk!
Wat de woningen gemeen hebben is een spannende indeling en grote glaspartijen waardoor het heerlijk licht is. Ook krijgen ze allemaal een eigen parkeerplaats en berging en kun je genieten van de gezamenlijke binnentuin.
Kortom; wonen zoals in de stad, maar dan een stuk rustiger!

Het Signaal ligt midden in Ridderkerk. Met een kwartiertje wandel je het gezellige centrum in. Het busstation ligt om de hoek. En alle voorzieningen die je maar kunt bedenken zijn binnen handbereik. Je komt te wonen in een bestaande wijk, lekker vertrouwd en al voorzien van groen. Wil je meer groen en buitenleven? Dan is een wandeling in het Donckse bos of Reijerpark heerlijk om een frisse neus te halen. Trek je er graag op uit? Neem eens de watertaxi naar Rotterdam of Dordrecht. En na een lange dag plof je lekker op je eigen bank, je bent thuis!

De belangrijkste kenmerken op een rij:
• De werkzaamheden voor de transformatie zijn al gestart. Het gebouw zal na oplevering verrassend vernieuwd zijn.
• Klaar voor de toekomst; de woningen zijn gasloos en standaard voorzien van een eigen luchtwarmtepomp. Daarnaast heb je de mogelijkheid om nog zonnepanelen te plaatsen op het platte dak.
• Richt het in zoals jij het wilt! De badkamer en het toilet zijn inbegrepen, maar ook hier is er nog voldoende ruimte voor jouw wensen.
• Alle woningen beschikken over een individuele berging en parkeerplaats met mogelijkheid om een elektrische laadpaal te (laten) plaatsen na oplevering. Daarnaast is er een optie om extra parkeerplaats(en) bij te kopen.
• Wonen in een bestaande wijk dichtbij het centrum, natuur en uitvalswegen richting bijvoorbeeld Rotterdam

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 429.000,- t/m € 599.000,-
projectnaam
Het Signaal - maisonnettes en appartementen
Bouw
Aantal bouwtypes
12
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
72 m2 t/m 146 m2
Perceeloppervlakte
t/m
Inhoud
276 m3 t/m 495 m3
Website project
Inschrijven