Mijn favorieten 

nieuwbouw

Interesse in een nieuwbouwwoning? Er is natuurlijk wat te zeggen voor een gloednieuw, modern en energiezuinig huis in een jonge wijk. Leuk! Makelaars heeft het grootste aanbod
aan nieuwbouwprojecten in de regio. Een tip: schrijf je in als belangstellende in onze database. Dan houden wij alle nieuwe projecten in de regio voor je in de gaten.
Onze specialist Yvonne houdt zich hier dagelijks mee bezig en weet precies wat er te koop is. Of wanneer projecten in verkoop gaan, je krijgt natuurlijk als eerste bericht!


Het kopen van nieuwbouw is echt een andere ‘tak van sport’. Daarom hebben we bij leuk! ook een echte specialist hiervoor in huis: Yvonne. Samen met Luuk begeleidt ze
alle nieuwbouwprojecten die wij voor ontwikkelaars mogen verkopen. Bij een nieuwbouwwoning of -appartement verloopt het koopproces bijvoorbeeld heel anders.
En je kunt nog heel veel dingen zelf beslissen die in een bestaand huis al vastliggen. Dat wil je dus wel goed doen!
 

verwacht

De Kolonel - Hoog Dalem, Gorinchem
start verkoop: 4e kwartaal 2019
14 zelfbouw kavels


Kortendijk - Gorinchem
start verkoop: 3e kwartaal
9 appartementen
* enkel voor beleggers


De Heerlijkheden - Broekgraaf, Leerdam
start verkoop: 4e kwartaal
2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen


Oud-Alblas
start verkoop: 4e kwartaal
bouwkavel

 

 

onze meerwaarde voor ontwikkelaars

Leuk! Makelaars heeft niet alleen de meeste projecten maar ook de grootste database van woningzoekenden in de hele regio. Wij kennen veel mensen persoonlijk en weten wat ze zoeken. Kennis die wij heel graag delen met projectontwikkelaars: zo bouwen ze het huis dat jij wil kopen!