Dalem – Tiny houses Dalem

leuk! voor jou?

Goed om te weten is dat je enkel een woning koopt en voor de grond een huurovereenkomst aangaat. Je betaalt voor de grond een maandelijkse huur van ca €595,-. Een hypotheek krijgen op een tiny house is niet mogelijk. Alternatieve financieringsvormen kunnen zijn: eigen middelen, overwaarde op je huidige woning, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Droom jij van…

… wonen in een tiny house?
Wil jij een zo klein mogelijke footprint achterlaten, dan is dit wellicht iets voor jou! Deze tiny houses sluiten qua architectuur en uitstraling aan bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie en het nabijgelegen Fort Vuren. Er wordt dan ook een hoge kwaliteit en fijne uitstraling nageleefd in het ontwerp. Daarnaast zijn er nog genoeg mogelijkheden om jouw huis aan te passen naar jouw smaak en wensen. De woningen zijn tevens zodanig gesitueerd dat er binnen de verkaveling maximale privacy ontstaat.

… wonen midden in de natuur?
Vanaf de Dalemse Zeiving heb je toegang tot de fruitboomgaard waar de 9 tiny houses gaan komen. Je woont hier verscholen achter de bosrand en met vrij uitzicht over de fruitboomgaard. De biodiversiteit is hier enorm! Je woont naast een biologische hoogstamfruitboomgaard, bloeit en groeit er van alles, staan er bijenkasten en er lopen zelfs reeën op het landgoed! Direct om het huis, maar ook in de nabije omgeving is het heerlijk rustig wonen. Kies ervoor om uit te waaien tijdens een wandeling over de dijk en uiterwaarden langs de rivier. Of juist op zoek naar wat meer reuring? Ga naar het restaurant bij Fort Vuren voor een verse gemberthee of fiets richting de gezellige binnenstad van Gorinchem!

… wonen in een energiezuinige woning?
Het landgoed ‘de Fazant’ draagt deze naam niet voor niets, hier strijkt jaarlijks een grote populatie fazanten neer. In deze biologische boomgaard staat duurzaamheid en liefde voor de natuur centraal. De woningen worden dan ook zo goed als energieneutraal, inclusief zonnepanelen, warmwater middels een boiler en infrarood-vloerverwarming.

Belangrijke informatie:
– De woningen zijn op de begane grond 30m², daarnaast zijn alle woningen voorzien van een eerste verdieping en een vide.
– Je huurt een stuk grond ongeveer ca. 354 m², de huurperiode is in eerste instantie voor maximaal 10 jaar.
– Kies een ontwerp dat jou aanspreekt en maak het middels opties jouw unieke tiny house.
– Er wordt gestreefd om te voldoen aan het Bouwbesluit en de BENG.
– Luxe sanitair, strak gestuukte wanden en plafond, mooie houten stompe deuren; alles is standaard inbegrepen!
– Parkeren kan bij de entree van de boomgaard op een gezamenlijke parkeerplaats wat bij de woningen extra rust en ruimte geeft.

Living large in a small house.
Durf jij van je droom werkelijkheid te maken? We informeren je graag!

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 199.000,- t/m € 206.500,-
projectnaam
Tiny houses Dalem
Bouw
Aantal bouwtypes
13
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
30 m2 t/m 30 m2
Perceeloppervlakte
54 m2 t/m 354 m2
Inhoud
158 m3 t/m 158 m3
Inschrijven