Gorinchem – De Hofmeester – Hoog Dalem

leuk! voor jou?

De Hofmeester: de cirkel is rond!

Alweer meer dan 10 jaar geleden werden de eerste woningen van Hoog Dalem opgeleverd. De karakteristieke, ruime woningen aan De Ruigenhoek. Deze woningen liggen op een donk middenin het groen, aan het begin van de inmiddels populaire nieuwe wijk. Een toplocatie waar al vele jaren wordt gewoond, gespeeld en genoten. Rustig en weids opgezet, dichtbij alle voorzieningen zoals scholen, winkels en zorg. En met de fiets ben je snel in de binnenstad.

Klinkt dit als een prachtige plek om te wonen? Dat kan! Het laatste stukje van deze wijk wordt voltooid. De cirkel van de donk wordt aangevuld met 8 twee-onder-één-kapwoningen en 4 herenhuizen. Het grootste voordeel van deze locatie is de vrijheid die je ervaart en de ligging aan het groene parkachtige gebied.

Deze woningen worden minstens zo markant als de woningen die al in de Ruigenhoek staan, maar uiteraard met een fris, eigen tintje. De grootse uitstraling en de vele woonmeters zijn kenmerken en al die woonruimte is naar eigen smaak verder te bepalen. Ga jij bijvoorbeeld voor een erker aan de voorzijde of een dakterras?

Uiteraard worden de herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen voorzien van alle hedendaagse technieken. Zo is deze gasloos en voorzien van een eigen aardwarmtepomp met vloerverwarming en -koeling. Naast een goed leefklimaat zijn hierdoor je energiekosten heerlijk laag. Lekker qua comfort, goed voor het milieu én je portemonnee!

De belangrijkste kenmerken op een rijtje:
– Aan woonruimte geen gebrek, dit ligt tussen circa 154 en 193 m2. En dit middels meerwerk op talloze manieren nog verder uit te breiden.
– Naar verwachting worden de herenhuizen zomer 2025 opgeleverd
– De Ruigenhoek is aan het begin van de wijk Hoog Dalem. Je woont hier dichtbij alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sport… alles bereik je met een par minuten lopen/ fietsen!
– Gorinchem is centraal gelegen, dus met de auto of het OV sta je met een half uurtje in Breda, Utrecht en Rotterdam.

Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen? Dan heten we je welkom in de Hofmeester!
Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 495.000,- t/m € 725.000,-
projectnaam
De Hofmeester - Hoog Dalem
Bouw
Aantal bouwtypes
12
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
154 m2 t/m 193 m2
Perceeloppervlakte
188 m2 t/m 333 m2
Inhoud
581 m3 t/m 756 m3
Inschrijven