Hardinxveld-Giessendam – De IJzergieterij | Vrijstaand en Twee-onder-één-kapwoningen

leuk! voor jou?

GOED NIEUWS: De bouw van De IJzergieterij is gestart en komend voorjaar kun jij de sleutel ontvangen van je nieuwe, energiezuinige woning! Geen onzekerheden over wanneer de bouw begint, wanneer je eventueel je eigen huis kunt verkopen of een tussentijdse woonoplossing zoeken, maar duidelijkheid!

Langs de rivier de Merwede wordt hard gebouwd aan de nieuwe, stoere wijk De IJzergieterij. De twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen kenmerken zich door hun industriële architectuur, sterke duurzaamheidsambities en een centrale ligging.

RUIM VAN BINNEN EN STOER VAN BUITEN – robuuste architectuur in een groene wijk
De onderscheidende industriële architectuur creëert eenheid, maar wel vertaald in een ruime variatie in woningtypen. Elke woning heeft iets bijzonders, zoals een erker of haagje, wat zorgt voor een speels geheel. Ook binnen heb je alle vrijheid om de woning naar jouw smaak en wensen in te richten.

Wat De IJzergieterij uniek maakt, zijn de verschillende hoogteniveaus en de open opzet. Met fijne brede tuinen en veel aandacht voor het openbaar groen, is het een plek waar kinderen rustig kunnen spelen en op kunnen groeien te midden van het groen.

TOP LOCATIE – ode aan het verleden
Je woont hier op een plek die het dorp en de rivier met elkaar verbindt. Vroeger het historische industriële hart van Hardinxveld, maar tegenwoordig een rustig, recreatief gebied. Een ommetje met de hond in het wandelgebied, een koffietje in de toekomstige horecagelegenheden, zomers zwemmen aan het strandje, en het prachtige uitzicht over de Merwede met de Biesbosch aan de overkant. De wijk bruist van leven!

Dichtbij alle sociale en commerciële voorzieningen die Hardinxveld rijk is. Winkels, basisscholen, kinderopvang, sport… alles bereik je met een paar minuten fietsen! Bovendien ben je vanaf deze locatie binnen no-time op de snelweg A15 en bereik je Rotterdam, Utrecht en Breda in een half uurtje.

Wat maakt De IJzergieterij zo bijzonder?
– Fijne indeling op de begane grond met de mogelijkheid om vanuit zowel de woonkamer als -keuken de tuin in te lopen en van het buitenleven te genieten
– Drie riante slaapkamers op de eerste verdieping en daarnaast een grote, open tweede verdieping vol mogelijkheden
– De bouw is gestart, waardoor je hier begin 2025 al de sleutel kunt ontvangen.
– Fijne meerwerkopties, zoals een vergrote badkamer, separaat toilet op de 1e verdieping en een raam op de 2e verdieping zijn al toegevoegd
– Standaard voorzien van bodemwarmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling. In de genoemde koopsom is een warmtesysteem opgenomen welke je huurt. Er is ook een mogelijkheid deze te kopen.
– Een fijne berging en parkeren op eigen terrein
– Vanaf 2024 kun je meer lenen voor een energiezuinig huis, waardoor jouw droomwoning dichterbij komt!

Zie jij jezelf hier al wonen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 581.620,- t/m € 744.395,-
projectnaam
De IJzergieterij | Vrijstaand en Twee-onder-één-kapwoningen
Bouw
Aantal bouwtypes
12
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
152 m2 t/m 165 m2
Perceeloppervlakte
238 m2 t/m 346 m2
Inhoud
647 m3 t/m 685 m3
Inschrijven