Gorinchem – Hoog Dalem – De Kwartiermeester fase 2

leuk! voor jou?

Na het succes van fase 1 volgt de tweede (en tevens laatste) fase van De Kwartiermeester!

Ook deze riante vrijstaande villa’s en twee-onder-één-kap worden gekenmerkt door de vertrouwde jaren ’30 architectuur in combinatie met een unieke, eigentijdse uitstraling. Je woont hier heerlijk rustig aan een autoluwe straat en met een zonnige tuin aan het water. Maar behalve een mooie uitstraling en een fijne ligging hebben de 6 woningen nog veel meer te bieden…

Voel je thuis in een twee-onder-één-kap woning
De woningen zijn qua exterieur divers, maar van binnen is de indeling vergelijkbaar. Toch gaan de woningen stuk voor stuk uniek worden. Je hebt namelijk alle ruimte om de woning helemaal naar je eigen smaak en wens te ontwerpen. Wens je een werkplek aan huis of een masterbedroom met walk-in closet? Of het nu gaat om de indeling van de etages of dat je aan de voorzijde gaat koken en de living aan de achterzijde maakt, of vice versa. Het kan allemaal! Dus laat je fantasie de vrije loop en bepaal samen met de aannemer en de architect hoe jij het in wilt delen, zodat jij je direct ‘thuis’ voelt.
Wat de tweekappers gemeen hebben is een heerlijk zonnige achtertuin op het zuiden. En dat grenzend aan een watergang waardoor je volop privacy en een ‘groen’ gevoel ervaart. Verder heb je genoeg ruimte om meerdere auto’s op je eigen oprit te parkeren.

Voel je thuis in een vrijstaande woning
De twee vrijstaande woningen van De Kwartiermeester zijn niet alleen prachtig gelegen, maar bieden ook een interieur dat garant staat voor veel licht en ruimte. Dankzij de grote raampartijen komt er veel natuurlijk daglicht binnen en ervaar je een gevoel van vrijheid en ruimtelijkheid. Ook hier heb je uiteraard volop mogelijkheden om de woning geheel naar jouw wensen in te laten richten.
De riante tuinen rondom de woningen bieden talloze mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het buitenleven in volle privacy. Aan de achterzijde ervaar je een heerlijk gevoel van vrijheid. Vanuit de tuin kijk je uit over de aangrenzende watergang en het groene park erachter. Door de ligging op het zuiden geniet je hier vrijwel de gehele dag van het zonnetje. Op de oprit kun je bovendien met gemak drie auto’s kwijt, wat bijdraagt aan het comfort en de luxe van deze woningen.

Voel je thuis in een energiezuinige woning
Natuurlijk is de woning voorzien van alle hedendaagse technieken. Zo is de woning gasloos en voorzien van een eigen aardwarmtepomp. Er komt vloerverwarming en -koeling, een geavanceerd ventilatiesysteem en uiteraard komen er zonnepanelen op het dak. Naast een goed leefklimaat zijn hierdoor je energiekosten nagenoeg nihil. Lekker qua comfort, goed voor het milieu én je portemonnee!

Voel je thuis door de centrale locatie
Door de ligging aan het begin van Hoog Dalem woon je dichtbij alle sociale en commerciële voorzieningen die de wijk rijk is. Winkels, basisscholen, kinderopvang, sport… alles bereik je met een paar minuten lopen/fietsen! Op de fiets sta je binnen 10 minuten in de Gorinchemse binnenstad. Bovendien ben je vanaf deze locatie binnen no-time op de snelwegen A15 en A27.

Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen? Dan heten we je welkom in de Kwartiermeester!
Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer lezen

Welk huis is jouw type?

Past dit huis in jouw straatje?

Financieel
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 675.000,- t/m € 960.000,-
projectnaam
Hoog Dalem - De Kwartiermeester fase 2
Bouw
Aantal bouwtypes
6
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
159 m2 t/m 193 m2
Perceeloppervlakte
366 m2 t/m 642 m2
Inhoud
632 m3 t/m 772 m3
Inschrijven